Wrzesień 10, 2010, 08:34:18 am
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Noni jako suplement diety to pierwszy z kilku sekretów na drodze do zdrowia i obfitości
Sprawdź się - Zobacz co Ci oferujemy !

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Mam dużo taniej  (Przeczytany 640 razy)
staszek
Administrator
Nowy użytkownik

Reputacja +0/-0

« : Czerwiec 05, 2008, 12:19:49 am »

Zostałem dystrybutorem noni żeby nabywać po cenie hurtowej sok dla moich rodziców w związku z ich zdrowotnymi problemami.
Oboje mają prawie po 80 lat.
Powiedziałem mojej mamusi, że potrzebuje sprawdzić dla siebie dawkę. Stwierdziła że 4 uncje 3 x dziennie są dla niej bardzo dobre. Po  trzech  i  pół  tygodniach  miała umówiony  termin wizyty u jej doktora. Po 43 latach leczenia nadciśnienia   ciśnienie krwi wreszcie   spadło do normalnego poziomu. Przestała także chorować na cukrzycę a jej artretyczny ból bardzo złagodniał.
Mój  tatuś  rok  temu  miał potrójną operację bay pasów.  Miał zawsze spuchniętą nogę od pachwiny do palców, od momentu kiedy  wyjęto z niej żyłę dla jego serca.  Początkowo  mamusia  musiała  go  zmuszać  by  pił swoją dawkę. Zgrubienie w jego nodze  zupełnie  znikło  i  może  teraz  zakładać  swoje buty do kościoła. Bardzo rzadko używa swojego inhalatora na astmę, a poziom  jego  energii wzrósł.   Tato  może  na  powrót  wykonywać  swoją  ulubioną  pracę, tzn. wykonywać z drewna rzeźby religijnych scen, roślin, kwiatów i owoców. Oboje mówią że nigdy nie zaniechają picia noni i będą utrzymywać dawkę 4uncji 3 razy dziennie.

--KaleoOkaMahina D., USA 9 maja 2003

Ludzie są różni, mają różne opinie na swój temat, a także jeszcze więcej opinii na Twój temat.
---------------------------------------------------------------------------
W ciągu życia możesz osiągnąć wszystko, czego pragniesz, jeśli tylko pomagasz innym, w osiągnięciu tego, czego inni pragną.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: