Wrzesień 07, 2010, 12:47:11 pm
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zdrowie, energia, siła, entuzjazm... to tylko niektóre z licznych
korzyści, jakie zyskujesz pijąc sok z Noni.
Sprawdź się - Zobacz co Ci oferujemy !

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pewna miła i osobista rozmowa z ...  (Przeczytany 374 razy)
staszek
Administrator
Nowy użytkownik

Reputacja +0/-0

« : Grudzień 22, 2008, 01:34:39 am »

Ostatnio rozmawiałem z bardzo miłą Panią Halina Jamrozy. Oto co napisała mi na temat noni.

"Powiem Ci że czułam się bardzo dobrze, lepiej tylko ze względu na leki jakie zażywałam musiałam przerwać bo za duże działanie było, ale mam zamiar wrócić do noni po nowym roku, wiem że jest super a ja wole się leczyć naturalnie nie chemią. Ja zażywałam to na stawy no i stracił mi się mięsień w lewej ręce to już jest nie do naprawienia ale uległy bóle z tej ręki ogólnie miałam takie boleści nie do wytrzymania leczyłam się farmakologicznie i noni i myślę że dlatego one ustąpiły wyleczyłam sobie nie do końca nerw ośrodkowy ,który powodował te bóle ale jest dobrze tylko muszę do tego wrócić jednak jestem żywa osoba i lubię się dobrze czuć ogólnie i po tym właśnie się tak czułam więcej energii miałam w sobie a nie lubię się za bardzo rozczulać nad moimi dolegliwościami, po prostu nigdy nie lubiłam chorować wiec ta dolegliwość mi bardzo przeszkadza muszę być zdrowa a przynajmniej ogólnie a jak będę się czuła dobrze to na pewno zapomnę o ręce i na pewno będzie sprawniejsza to nawet nie poddaje dyskusji.Noni na pewno jest dobre."

Halina Jamrozy - woj. Śląskie
halina.jamrozy@neostrada.pl
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2008, 12:19:18 am wysłane przez staszek » Zapisane

Ludzie są różni, mają różne opinie na swój temat, a także jeszcze więcej opinii na Twój temat.
---------------------------------------------------------------------------
W ciągu życia możesz osiągnąć wszystko, czego pragniesz, jeśli tylko pomagasz innym, w osiągnięciu tego, czego inni pragną.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: