Wrzesień 07, 2010, 01:13:33 pm
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu.
Czas i tak upłynie
Sprawdź się - Zobacz co Ci oferujemy !

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Klient produktów TNI  (Przeczytany 359 razy)
staszek
Administrator
Nowy użytkownik

Reputacja +0/-0

« : Listopad 11, 2008, 03:32:41 am »

Po [1] do jednorazowego zakupu produktów w TNI , potrzebujesz numer identyfikacyjny dystrybutora lub konsultanta. np.  ID: 2537791 Bez tego nie jest możliwe dokonanie zakupów. Możesz także zostać zarejestrowanym jako klient TNI , ta możliwość da Ci dostęp do ograniczonej ilości zakupów miesięcznych.
Pewno zapytasz, dlaczego nie można normalnie zrobić zakupów?
No właśnie, normalnie to możesz zrobić zakupy w najbliższym supermarkecie. Spójrz dookoła Siebie i odpowiedz na pytanie? Czy widziałeś zmiany jakie zaszły tylko w ostatnich 10 - 15 latach. Zastanów się od jak dawna są dostępne komputery, telefony komórkowe, kuchenki mikrofalowe. Świat się zmienia bo ludzie się zmieniają. Większość nie ma czasu na bieganie po sklepach. Jeśli daje się im możliwość w parę minut zrobić zakupy w sieci. Po co robić kilometry do i w supermarketach. Dla lepszego zrozumienia zapytam Cie? Czy masz znajomego który kupował w internetowym sklepie telewizor, komputer, książki, opony, lub cokolwiek? Powstaje coraz mniej czy coraz więcej takich sklepów? Pomyśl nad tym zanim sobie odpowiesz? Zaoszczędzony czas wolą poświęcić rodzinie, lub jakiś rodzaju relaksu. Dlatego cały czas poszukiwane są coraz to lepsze sposoby produkcji, jak i sprzedaży. Zamiast inwestować w tradycyjny zbyt swoich produktów (np.Market na Twoim osiedlu). Wpadli na genialny sposób aby połączyć wyprodukowany produkt z klientem najkrótszą drogą. A koszty które ponieśli by w tradycyjny sposób. Dzielić między Dystrybutorów i konsultantów.
Zakupy w takich właśnie zamkniętych sklepach internetowych jak widzisz są dla osób zarejestrowanych w Firmie czyli u producenta.
Zadawałem sobie pytania co producent musiałby mi zaoferować, abym zaopatrywał się w takim internetowym sklepie?
I tu mnie producent miło zaskoczył: Markowy z ograniczonym dostępem, potrzebny do codziennego użytku, w przestępnej cenie produkt. Do tego jeszcze płaci za wykonany miesięczny obrót do 45%, czyli za to co kupiłem w całym miesiącu rozliczeniowym.
Byłem bardzo nieufny takim nowościom, przypuszczam jak i Ty. Jednak postanowiłem się przyjrzeć temu z bliska. Właśnie dlatego zostałem najpierw klientem, potem dystrybutorem, obecnie jestem Niezależnym Konsultantem TNI A tu dopiero zaczyna się wspaniała przygoda i pieniądze które można zarobić. Jak zostać  [2]Dystrybutorem TNI? Jakie z tego tytułu możesz mieć korzyści? To w następnym rozdziale. Zapraszam wkrótce.....

Stanislaw Guzek Niezależnym Konsultantem TNI
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2009, 02:58:26 pm wysłane przez staszek » Zapisane

Ludzie są różni, mają różne opinie na swój temat, a także jeszcze więcej opinii na Twój temat.
---------------------------------------------------------------------------
W ciągu życia możesz osiągnąć wszystko, czego pragniesz, jeśli tylko pomagasz innym, w osiągnięciu tego, czego inni pragną.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: